Teamontwikkeling

Een organisatie “runnen” kun je niet alleen. Samen met een team worden organisatiedoelen en kansen nagestreefd. Een goed functionerend team bestaat uit collega’s die elkaar steunen, vertrouwen en elkaar feedback durven geven. Het perfecte team bestaat helaas niet. Er zijn altijd zaken die nog beter kunnen.

 

Onze werkwijze

Janse & Janse ondersteunt u graag om uw team nog succesvoller te laten functioneren. Waarom doen wij dit? Een goed team werkt effectief samen, is slagvaardig en resultaatgericht. Met een sterk team bent u in staat om nog beter kansen te benutten!

Wij starten altijd met een intakegesprek. In welke fase zit het team? Wat gaat goed en wat gaat minder goed? Wat zijn de wensen en wat is het beoogde resultaat? Op basis van deze informatie maken wij een voorstel voor de verdere ontwikkeling van het team.

 

Ons aanbod

– Teamanalyse

DISC

Lego Serious Play

– Kernkwaliteitensessie

Teambuilding

– Feedbacktraining

– Teamcoaching

Testimonials

Klik op de foto voor meer informatie.

Marja Noordhoek

Marja Noordhoek

SMWO

SMWO werkt met passie voor mensen. Betrokken, samenwerkend en uitdagend zijn kernwaarden die we bij SMWO hoog in het vaandel hebben staan. Janse & Janse sluit hier goed bij aan. Onze mensen worden door Janse & Janse uitgedaagd om de menselijke kant en het doelgerichte met elkaar te verbinden. Door heldere en eerlijke analyses worden we scherp gehouden op de maatschappelijke meerwaarde van ons werk. Janse & Janse is zakelijk met een goed oog voor de klant en de relatie.

Edwin de Baare

Edwin de Baare

Sloecentrale

Als elektriciteitsproducent vinden wij “onze waarden” prestatiecultuur, hoog niveau van vaardigheden, klantgerichtheid en teamwerk essentieel voor onze bedrijfsvoering. Janse & Janse helpt ons om “onze waarden” te behouden en te verbeteren.

André Schog en Marjo van Klooster

André Schog en Marjo van Klooster

Zuiver Financieel

“Janse & Janse is authentiek, gedreven en motiverend. Het traject gaf zoveel positieve energie! Scarletts aanpak is heel professioneel. Ze stelt duidelijke vragen, zet je aan het denken en voelt situaties goed aan. Ook nu houdt ze ons nog scherp, want we moeten alle plannen wel gaan waarmaken.”