Ons team

Scarlett Kwekkeboom-Janse

Oprichter en directeur van Janse & Janse. Energiek, gedreven en enthousiasmerend zijn haar belangrijkste karaktereigenschappen. Ze is eigengereid en gaat duidelijk voorop in de koers die ze wilt varen.

 

Haar netwerk en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde voor Janse & Janse. Ze is door haar inzet en ervaring in staat om ieder team naar een hoger level te coachen en te zorgen dat organisaties hun grenzen verleggen.

 

Haar ondernemerschap zorgt dat Janse & Janse iedere keer weer opnieuw in staat is succesvolle concepten in de markt te zetten voor zichzelf en voor anderen.

Naast het werk combineert ze het liefst haar grote passie voor reizen met fotografie.

Carola van Klooster

Carola is de stabiele factor in ons team en voor onze klanten. Ambitieus, gedreven en betrouwbaar beschrijven haar persoonlijkheid.

 

Binnen ons team is Carola allround inzetbaar. Van advisering voor klanten, het uitvoeren van opdrachten, procesbegeleiding bij projecten tot en met acquisitie en relaties onderhouden. Haar interesse gebieden zijn strategie, (marketing)communicatie, persoonlijke ontwikkeling en klanttevredenheidsonderzoeken. Elke opdracht vervult zij met een glimlach, oog voor detail en een goed doordacht advies.

 

In haar vrije tijd zoekt Carola graag de balans: lezen, wandelen, koken, afspreken met vrienden en het bezoeken van een concert.

Edwin Advocaat – de Putter

Ondernemer, adviseur, projectleider, docent, dit kenmerkt de veelzijdigheid van Edwin. Met een achtergrond in financiële wereld in 2009 de overstap gemaakt naar het ondernemerschap. Altijd vol ideeën en krijgt energie van het koppelen van mensen en partijen vanuit zijn netwerk.

 

Ontwikkeling van mensen en organisaties, maken van plannen en strategieën, het stellen van doelen en realiseren hiervan, daar liggen zijn drijfveren. Makkelijk schakelen tussen verschillende doelgroepen en niveaus van student tot management en van medewerker tot ondernemer. Kansen zien, uitwerken en realiseren.

 

Elkaar blijven uitdagen om resultaat te bereiken.

Janse & Janse portret Monique MR0124

Monique van Dijk

Onze backoffice medewerker. De vriendelijke stem aan de andere  kant van de lijn, “manus in het web”.

 

Met meer dan dertig jaar ervaring in klantenservice en management ondersteunende functies, voelt ze zich als een vis in het water.

 

Ze vult aan, zoekt uit, volgt op en maakt af wat het team van haar nodig heeft. Ook de taken voor úw project voert ze met plezier en passie uit.

 

Deze creatieve krullenbol gaat graag op pad met haar camera, heeft een modieuze vrijwilligers functie en maakt deel uit van een Braziliaanse percussie groep.

Stage vacature

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)? We zoeken de perfecte collega: leergierig, sociaal, creatief, veel inzet, humor, flexibel, enthousiast, kritisch op zichzelf en anderen. Een kei in Nederlandse taal, planmaker en commercieel talent.

Wij bieden je een leerzame stageperiode waar ook de nodige pit in zit. Je werkt voor diverse klanten en ondersteunt bij de organisatie van evenementen. Je werkt in een klein team en juist daardoor leer je alles over imago, identiteit, klantgerichtheid en het organiseren van evenementen.

Wil je meer weten over een stage bij ons bedrijf? Stuur een mail met je gegevens naar info@janse-janse.nl

Klik hier om de ervaringen van onze stagiaires te lezen.

Onze partners

Caroline van Cranenburgh

Caroline is gespecialiseerd in werving en selectie en detachering. Voornamelijk op het gebied van secretariaat- en administratief medewerkers. Verder verzorgt zij met veel plezier telefoontrainingen op maat. Caroline en Janse & Janse werken al meer dan 10 jaar samen. De samenwerking startte door de oprichting van het platform Secretaresse by the Sea.

Jesper Stoel

Jesper is een allround online marketeer met een achtergrond in social media advertising. Hij heeft een grote passie voor online. De uitdaging zit hem in het optimaal benutten van de synergie tussen de verschillende online marketing disciplines. Jesper is al ruim 9 jaar actief in het vakgebied en heeft ervaring opgedaan aan zowel de bureau- als klantzijde.

Jacqueline Springvloet Dubbeld

Jacqueline heeft jarenlange ervaring op het gebied van strategisch-, financieel- en projectmanagement. Zij ondersteunt organisaties bij het op een verantwoorde wijze strategische- en financiële beslissingen nemen en tot uitvoer brengen. Zowel op het niveau van new business development, kostenbeheersing, het maken van verantwoorde investeringsbeslissingen als procesinrichting en procesoptimalisatie. Analyseren, praktische oplossingen en handvatten bieden zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen, dat is de kracht van Jacqueline.