Ons team

Scarlett Kwekkeboom-Janse

Oprichter en directeur van Janse & Janse. Energiek, gedreven en enthousiasmerend zijn haar belangrijkste karaktereigenschappen. Ze is eigengereid en gaat duidelijk voorop in de koers die ze wilt varen.

 

Haar netwerk en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde voor Janse & Janse. Ze is door haar inzet en ervaring in staat om ieder team naar een hoger level te coachen en te zorgen dat organisaties hun grenzen verleggen.

 

Haar ondernemerschap zorgt dat Janse & Janse iedere keer weer opnieuw in staat is succesvolle concepten in de markt te zetten voor zichzelf en voor anderen.

Naast het werk combineert ze het liefst haar grote passie voor reizen met fotografie.

Carola van Klooster

Na haar afstudeerstage bij Janse & Janse is Carola aan de slag gegaan als communicatiemedewerker. Carola is ambitieus en gedreven in hetgeen dat zij doet.

 

Tijdens haar werkzaamheden gaat Carola graag gestructureerd te werk en streeft naar heldere communicatie. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan lezen, sporten, wandelen en vrienden.

Stagiair(e)

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)? We zoeken de perfecte collega: leergierig, sociaal, creatief, veel inzet, humor, flexibel, enthousiast, kritisch op zichzelf en anderen. Een kei in Nederlandse taal, planmaker en commercieel talent.

 

Wij bieden je een leerzame stageperiode waar ook de nodige pit in zit. Je werkt voor diverse klanten en ondersteunt bij de organisatie van evenementen. Je werkt in een klein team en juist daardoor leer je alles over imago, identiteit, klantgerichtheid en het organiseren van evenementen.

 

Wil je meer weten over een stage bij ons bedrijf? Stuur een mail met je gegevens naar info@janse-janse.nl

Klik hier om de ervaringen van onze stagiaires te lezen.

Onze partners

Bianca Noomen-Holsteijn

Bianca is sinds 2015 samenwerkingspartner van Janse & Janse. Bianca houdt zich voornamelijk bezig met het coachen en trainen van ondernemers, medewerkers en teams. Zij werkt vanuit een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak en is direct en recht door zee. Op een open en warme manier, en vooral met gevoel voor humor, brengt zij mensen en organisaties in beweging. Hierdoor worden mogelijkheden gecreëerd waarmee persoonlijke groei en bewustwording ontstaat.

Caroline van Cranenburgh

Caroline is gespecialiseerd in werving en selectie en detachering. Voornamelijk op het gebied van secretariaat- en administratief medewerkers. Verder verzorgt zij met veel plezier telefoontrainingen op maat. Caroline en Janse & Janse werken al meer dan 10 jaar samen. De samenwerking startte door de oprichting van het platform Secretaresse by the Sea.

Jesper Stoel

Jesper is een allround online marketeer met een achtergrond in social media advertising. Hij heeft een grote passie voor online. De uitdaging zit hem in het optimaal benutten van de synergie tussen de verschillende online marketing disciplines. Jesper is al ruim 9 jaar actief in het vakgebied en heeft ervaring opgedaan aan zowel de bureau- als klantzijde.

Jacqueline Springvloet Dubbeld

Jacqueline heeft jarenlange ervaring op het gebied van strategisch-, financieel- en projectmanagement. Zij ondersteunt organisaties bij het op een verantwoorde wijze strategische- en financiële beslissingen nemen en tot uitvoer brengen. Zowel op het niveau van new business development, kostenbeheersing, het maken van verantwoorde investeringsbeslissingen als procesinrichting en procesoptimalisatie. Analyseren, praktische oplossingen en handvatten bieden zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen, dat is de kracht van Jacqueline.