Communicatie

Zendt u naar uw doelgroep of communiceert u met uw doelgroep? Communicatie is een kernvoorwaarde voor het goed functioneren van uw organisatie. Een potentiële klant wil weten wat een organisatie voor hem of haar kan betekenen. Door goed en tijdig te communiceren met de doelgroep kunt u zich positief onderscheiden van de concurrentie.

 

Onze werkwijze

Wij streven er naar de zichtbaarheid en naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten middels de juiste profilering en een treffende communicatieboodschap. Voordat wij starten met onze werkzaamheden verdiepen wij ons in uw organisatie, aanbod en de behoefte van de markt.

Bij Janse & Janse bent u niet de dertiende in een dozijn. Wij werken exclusief voor één klant binnen een branche. Geen standaard adviezen en pakketten. Wij werken met veel zorg en aandacht van ons gehele team voor onze klanten. Zo zijn wij in staat u optimaal te bedienen.

 

Ons aanbod

Onderstaand een selectie van ons aanbod. Uiteraard gaan wij graag met u in gesprek over uw persoonlijke vraagstukken.

 

– Ondersteuning bij het positioneren van uw organisatie in de markt
– Marketingcommunicatieplan opstellen
– Communicatiewerkzaamheden uitvoeren op abonnementsbasis
– Evenementenorganisatie
– Ontwikkelen van uw merk tot merk!
– Klanttevredenheidsonderzoek
– Voorbereiden en coördineren van beursdeelname en/of beursbezoeken
– Interne en/of externe communicatie structureren
– Trainen van uw medewerkers op communicatiegebied

Testimonials

Klik op de foto voor meer informatie.

Jeroen Beerens

Jeroen Beerens

Beerens Interieurs

“Bij Beerens Interieurs vinden wij het belangrijk dat keuzes en investeringen weloverwogen gemaakt worden met een zo hoog mogelijk rendement. Janse & Janse helpt ons dit te behalen door ondersteuning te bieden bij de externe communicatie. Daarnaast neemt Janse & Janse ook eigen initiatief door zelf ideeën aan te dragen.”

Inge Hoogesteger

Inge Hoogesteger

Sjaal met Verhaal

“Doordat ik de afgelopen jaren een flinke groei heb meegemaakt met mijn bedrijf was Janse & Janse de ideale sparringpartner voor mij.” Naast deze rol adviseert en ontzorgt Janse & Janse mij op een prettige en persoonlijke manier op het gebied van strategie en externe communicatie.”

Wim Jalink en Bart Jalink

Wim Jalink en Bart Jalink

Jacare

“We zijn erg tevreden over de aanpak van Janse & Janse voor ons klanttevredenheidsonderzoek. Carola had een heel heldere planning opgesteld, die ze goed in de gaten hield. Dat was buitengewoon prettig. En Scarlett is erg direct, maar met een warm hart. Ze heeft een duidelijk doel voor ogen: voor jouw bedrijf het beste resultaat behalen. Uit dit traject is méér gekomen dan we vooraf hadden verwacht!”