Leiderschap

Bent u een geboren leider? Niet iedereen kan ja antwoorden op die vraag. Is dit erg? Nee, helemaal niet. Iedere ondernemer/leidinggevende kan deze kwaliteit met de juiste inzet, coaching en ervaring ontwikkelen.

Leiderschap is belangrijk voor de ontwikkeling van de organisatie en haar medewerkers. In de praktijk blijkt dat leiders die zich durven te spiegelen en de confrontatie aan durven gaan met hun eigen functioneren aantoonbaar groeien in hun rol.

 

Onze werkwijze

Wij ondersteunen ondernemers en leidinggevenden in de ontwikkeling van hun leiderschap. Dit doen we door het uitzetten van een leiderschapstraject, coaching en intervisie. Als leidinggevende moet u wel tegen een stootje kunnen dus wij zijn eerlijk en direct tegen onze klanten. Hierdoor kunnen wij u een degelijk advies geven waar u direct mee aan de slag kunt in de praktijk.

 

Ons aanbod

– Klankborden en sparren

Inspiratiesessies

– Leiderschapsspiegel

– Leiderschapstraject op maat

Leiderschapsreis Oostenrijk

leiderschap

Testimonial

Klik op de foto voor meer informatie.

Coby Traas

Coby Traas

Zorggroep Ter Weel

“Als zorgorganisatie stimuleren wij ondernemerschap onder onze medewerkers. Dat is spannend, vergt lef maar brengt vernieuwing en vooruitgang. Janse & Janse past met haar ondernemend vermogen perfect bij dit traject. Zij faciliteert, houdt onze ondernemers een spiegel voor, enthousiasmeert en zorgt dat we focus houden.”

Willeke Adriaanse en Rens Oele

Willeke Adriaanse en Rens Oele

Adrz

“De persoonlijke aanpak van Janse & Janse heeft ons enorm geholpen. Scarlett heeft veel inzicht en een berg ervaring, gebruikt heel aansprekende praktijkvoorbeelden en schud je wakker. Dat ging af en toe gewoon in het Zeeuws – daardoor voel je je meteen op je gemak.”