Strategie

Herkent u dat? Door de waan de dag verliest u soms de koers die u voor ogen had. Wat voor invloed heeft dit op de continuïteit van uw organisatie? Visie en structuur zijn noodzakelijk voor de toekomst. Maar ook acties uitvoeren is belangrijk. Door kansen te zien en keuzes te maken wordt er een strategie opgesteld voor de lange termijn.

 

Onze werkwijze

Door te luisteren en gerichte vragen te stellen, gaan wij samen met u op zoek naar barrières en kansen. In ons advies zijn wij altijd direct en recht door zee.
Hoe gaat dit in zijn werk?

Samen met onze klant stellen wij een visie op voor de lange termijn. Centraal hierin staat de toegevoegde waarde van uw organisatie. Hierdoor krijgt u inzicht in de kansen en mogelijkheden van uw onderneming. Vervolgens ondersteunen wij u bij het maken van de juiste keuzes en het aanbrengen van focus. We helpen uw strategische doelen te vertalen naar actieplannen maar ook naar de rest van de organisatie en zorgen er mede voor dat iedereen zich betrokken voelt. Dit is het fundament voor de toekomst.

 

Ons aanbod

– Strategisch plan ontwikkelen

– Kernwaardensessie

– Coördinatie van het strategietraject

– Brainstormen over nieuwe producten en diensten

– Coaching en klankborden

 

Wij werken onder andere met de methode Lego Serious Play. Klik hier voor meer informatie over deze methode.

Testimonials

Klik op de foto voor meer informatie.

Marco van de Linde

Marco van de Linde

Bouwbedrijf van de Linde

“Samen komen is een begin, samen blijven is een vooruitgang, samenwerken is een succes. Deze quote komt in mij op als ik denk aan de samenwerking met Janse & Janse. Maar ook bij hetgeen wat we bereikt hebben op strategisch niveau en intern met ons team en onze organisatie.”

Leo Remijn

Leo Remijn

De Zeeuwse Verzekeringen

“Wij doen graag zaken met bedrijven uit de regio. Persoonlijk en dichtbij zijn kernwaarden die ons enorm aanspreken. Deze kernwaarden vinden wij ook terug in de samenwerking met Janse & Janse.”

Isabelle Leenhouwers, Cora Zaaijer en Mirjam de Jong

Isabelle Leenhouwers, Cora Zaaijer en Mirjam de Jong

Lievens

“Wij werken graag samen met een lokale partijen. De aanpak van Janse & Janse is nuchter, coachend en als het nodig is, zetten ze de boel op scherp. Daarmee worden wij uitgedaagd om het beste uit onszelf en ons team te halen. Hierdoor word je steeds scherper waarmee je je onderscheidt van anderen.”

André Schog en Marjo van Klooster

André Schog en Marjo van Klooster

Zuiver Financieel

“Janse & Janse is authentiek, gedreven en motiverend. Het traject gaf zoveel positieve energie! Scarletts aanpak is heel professioneel. Ze stelt duidelijke vragen, zet je aan het denken en voelt situaties goed aan. Ook nu houdt ze ons nog scherp, want we moeten alle plannen wel gaan waarmaken.”