Klant in beeld – Viavox

Maak kennis met onze klanten. Door middel van onze rubriek “klant in beeld”, stellen onze klanten zich aan u voor. In deze eerste editie maakt u kennis met Caroline van Cranenburgh van Viavox.

 

 

Historie

26 jaar geleden is Caroline gestart met Viavox het secretariaatshuis. De telefoonservice was de eerste dienst die Viavox verleende. Dit houdt in dat Viavox voor verschillende klanten de telefoon opneemt, wanneer deze niet over een secretaresse beschikken. Al snel volgde telemarketing en diverse secretariaatsdiensten. In 2008 is Viavox gestart met werving en selectie en detachering van administratief personeel.

 

 

Samenwerking met Janse & Janse

In de tijd dat Caroline gestart is met Secretaresse by the Sea (2009) organiseerde Scarlett Kwekkeboom van Janse & Janse een evenement voor Nationale Secretaressedag. In 2010 hebben Caroline en Janse & Janse de krachten gebundeld om Secretaresse by the Sea samen verder voort te zetten. Naast deze samenwerking heeft Janse & Janse de basis mogen leggen voor de social media kanalen van Viavox, Viavox wilde haar kanalen effectiever inzetten en haar online bereik vergroten.

 

 

ViaVideoCV

Viavox heeft ViaVideoCV ontwikkeld, dit is een CV in de vorm van een video. Viavox maakt deze video’s op aanvraag en voor de personen die zij detacheren. Middels ViaVideoCV brengt Viavox deze personen op een creatieve en opvallende manier onder de aandacht. Voor ViaVideoCV heeft Janse & Janse een PR-plan gemaakt. Vanuit dit PR- plan heeft Viavox het product ViaVideoCV in de markt gezet.

 

Ervaring

“Wij hebben veel kunnen leren van Janse & Janse”, aldus Caroline. De basis voor de social media kanalen is destijds gelegd door Janse & Janse. Door met regelmaat samen te evalueren hebben we de benodigde kennis op gedaan die we nu zelf toepassen.

 

“Janse & Janse heeft echt aan onze verwachting voldaan, ze hebben ervoor gezorgd dat mensen ons weer hebben gevonden online.”

 

Level Up!

Volgens Caroline helpt Janse & Janse iedere klant naar een hoger niveau. “Als ik aan Janse & Janse denk, komt gelijk lift up in mij op.” Hiermee verwijst Caroline naar de werkmethode Level Up! van Janse & Janse. Caroline beschrijft Janse & Janse als inspirerend, recht voor zijn raap en een garantie voor kwalitatief goede oplossingen die direct geïmplementeerd kunnen worden.

Meer informatie over Viavox vindt u op www.viavox.nl.