Klant in beeld – SIA Landelijke Meubelen

Maak kennis met onze klanten. Door middel van onze rubriek ‘klant in beeld’, stellen onze klanten zich aan u voor. In deze editie spraken wij met Marco Wagenaar, oprichter en eigenaar van SIA Landelijke Meubelen.

SIA Landelijke Meubelen is gespecialiseerd in het maken van (tuin)meubelen. Marco Wagenaar startte ongeveer 15 jaar geleden met een winkel. Na een aantal jaar is Marco meubelen op aanvraag gaan verzorgen. Hierbij kunt u denken aan handgemaakte eiken tafels. 5 jaar geleden is Marco gestart met het aanbieden van chalets voor particulieren en de horeca- en recreatiesector.

 

Marco Wagenaar

“Mijn passie: alles wat te maken heeft met hout!” Hout is volgens Marco een heerlijk product om mee te werken. “Het is duurzaam, basic en brengt je dicht bij de natuur. En of ik nou één of honderd blokhutten lever: ik zie elk huisje als een uniek product, dat de aandacht krijgt dat het verdient.

 

Klok’uus

Een project waar Marco met trots over praat, is het Klok’uus in ’s-Heer Arendskerke. In het najaar van 2016 is het Klok’uus vernieuwd. Het Klok’uus staat nu in het teken van een boerderij thema. SIA Landelijke Meubelen heeft de houten tafels en de bar geleverd.

 

 

Samenwerking met Janse & Janse

De samenwerking met Janse & Janse startte met de lifestylebeurs Scaldis Fair, wat door Janse & Janse werd georganiseerd. SIA Landelijke Meubelen nam deel aan de beurs als standhouder. Sinds het najaar van 2016 ondersteunt Janse & Janse SIA Landelijke Meubelen in het vergroten van de naamsbekendheid en de profilering van de onderneming. De eerste stap was het ontwikkelen van een nieuwe brochure.

Marco ervaart de samenwerking als plezierig. “Janse & Janse doet niet aan agressieve verkoop. Zij zijn menselijk en gemoedelijk. Samen werken aan ideeën en oplossingen.” Het is altijd lastig om vooraf in te schatten wat het resultaat zal zijn. Maar de zichtbaarheid van SIA Landelijke Meubelen is zeker vergroot. Marco Wagenaar zou Janse & Janse zeker aanbevelen bij relaties. “Janse & Janse kan voor ieder bedrijf in elke branche wel iets betekenen.”

Sia Landelijke Meubelen - Marco Wagenaar