Klant in beeld – Installatie Groep Spijkenisse

Maak kennis met onze klanten. Door middel van onze rubriek ‘klant in beeld’, stellen onze klanten zich aan u voor. In deze editie spraken wij met Jan Holsteijn, directeur en eigenaar van Installatie Groep Spijkenisse.

 

 

Installatie Groep Spijkenisse

De organisatie is specialist en marktleider in het uitvoeren van verkeerstellingen en infratechniek. In de infratechniek richt IGS zich op onderhoud, renovatie en nieuwbouw van tunnels. Het aanleggen van infrastructurele installaties zoals openbare verlichting en glasvezelnetwerken in tunnels behoort ook tot ons aanbod.

 

Opdrachtgevers van Installatie Groep Spijkenisse zijn onder andere gemeenten, provincies, Rijkswaterstaat en organisaties uit de infratechniek zoals Siemens, Croon en Vialis.

 

“Een project waar wij als bedrijf trots op zijn is VIT2. Dit is een afkorting van Vervanging Investering Tunnels 2 van Rijkswaterstaat. Het project bestaat uit het renoveren van 8 tunnels. De Benelux tunnel, Drechttunnel, 1e en 2e Heinenoordtunnel, Noordtunnel, Sytwendetunnel, Wijkertunnel en de Schipholtunnel. In deze tunnels worden door IGS onder andere camera’s, glasvezelnetwerken, detectielussen, hoogtedetecties, ventilaties en omroepen vervangen.

 

Wij zijn er trots op omdat wij deel mogen uitmaken van het team van de hoofdaannemer op het project, bestaande uit de combinatie Croon/Siemens. Het is een project wat nog niet eerder uitgevoerd is in Nederland op het gebied van omvang en complexiteit. De tunnels moeten “gewoon” open blijven voor het verkeer. Dat betekent dat wij de installaties eerst parallel opbouwen naast de oude voordat we de nieuwe in gebruik kunnen nemen. Alle tunnels zijn in één keer goed en zonder restpunten overgenomen op de nieuwe installaties. Het project loop tot eind 2018”, aldus Jan Holsteijn.

 

 

Jan Holsteijn

Jan Holsteijn is sinds 1991 werkzaam binnen de infrastructuur. In 2007 zag hij mogelijkheden waar hij zijn opgedane kennis, ervaring en netwerk maximaal voor in kon zetten, en heeft hij  Installatie Groep Spijkenisse opgericht.

 

 

Samenwerking met Janse & Janse

Jan Holsteijn vindt het belangrijk dat de organisatie en het team zich blijven ontwikkelen. Dit is de reden dat Installatie Groep Spijkenisse met Janse & Janse is gaan samenwerken. Janse & Janse heeft haar werkmethode Level Up! ingezet en coacht daarnaast het management.

 

Jan Holsteijn ervaart de samenwerking met Janse & Janse als prettig. Janse & Janse is volgens hem zeer betrokken, professioneel, kwalitatief hoogwaardig en innovatief. Hij omschrijft Janse & Janse dan ook als deskundig en resultaatgericht met een no nonsens mentaliteit.

 

“Janse & Janse heeft zeker aan mijn verwachting voldaan. Het vooropgestelde resultaat is behaald. Onder leiding van Janse & Janse verkregen we inzicht in de kernwaarden, de teamcompetenties en de sterktes en de zwaktes van IGS.”

 

Jan Holsteijn beveelt Janse & Janse al zoveel mogelijk aan bij relaties. Volgens hem is een samenwerking met Janse & Janse van succes verzekerd. Zeker als het gaat om het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van de organisatie, maar ook de persoonlijke- en teamontwikkeling.

 

Tot slot gaf Jan ons nog een leuke quote:

“De aanpak en manier van werken van Janse & Janse sluit volledig aan bij onze Rotterdamse ´niet lullen maar poetsen´ mentaliteit. Het is direct, maar toch persoonlijk en betrokken. Daarbij valt je meteen de enorme drive en de deskundigheid van Scarlett Kwekkeboom op.”

Jan Holsteijn Installatie Groep Spijkenisse