Klant in beeld – Beerens Interieurs

In onze rubriek ‘Klant in Beeld’ stellen onze klanten zich aan u voor. In deze 5e editie maakt u kennis met Leonie Tesink van Beerens Interieurs.

 

 

Beerens Interieurs

Beerens Interieurs Goes is onderdeel van de Beerens Groep te Rijen, een bekende naam in Brabant en omstreken. Beerens Interieurs is gespecialiseerd in winkelinterieurs, scheepsinterieurs en interieurbouw inclusief keuken- en badkamers. Beerens Interieurs is sinds maart 2015 gevestigd in Goes. Het bedrijf werkt voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Design staat hoog in het vaandel bij Beerens Interieurs Goes. Het gevoel van het interieur moet aansluiten bij de vraag van de klant. De kracht van Beerens Interieurs Goes is dat zij 100% op maat werkt en de klant in zijn totaliteit ontzorgt.

 

Momenteel voert Beerens Interieurs werkzaamheden uit voor een penthouse naast het Anne Frankhuis in Amsterdam. Dit project doet Beerens Interieurs in samenwerking met Wolfpak, een ontwerpbureau in Haarlem. Beerens Interieurs is verantwoordelijk voor de complete uitvoering van de inrichting.

 

 

Leonie Tesink

Leonie werkt sinds oktober 2015 bij Beerens Interieurs als interieuradviseur in de showroom en onderhoudt contact met klanten en relaties. Daarnaast is zij mede verantwoordelijk voor de externe communicatie van Beerens Interieurs.

 

 

Social Media

Beerens Interieurs vindt het in deze tijd erg belangrijk dat de organisatie online zichtbaar en vindbaar is. Via een relatie is Leonie op de hoogte gebracht van de diensten van Janse & Janse. Daaropvolgend is Beerens Interieurs in het najaar van 2016 een samenwerking aangegaan met Janse & Janse. De doelstelling van deze samenwerking is het vergroten van de effectiviteit van de social media kanalen.

 

Samenwerking met Janse & Janse

“In het begin was het even wennen om met Janse & Janse samen te werken. Met name omdat je elkaars werkwijze moet leren kennen”, aldus Leonie. De samenwerking bevalt tot nu toe erg goed. Beerens Interieurs weet wat zij aan Janse & Janse heeft.

 

In de afgelopen maanden is er al veel resultaat geboekt. Een van de hoogtepunten hierin was de campagne in samenwerking met Restaurant Meliefste. Tijdens deze actie konden de volgers van Beerens Interieurs een diner voor twee winnen bij Restaurant Meliefste.

 

“Ik zal Janse & Janse zeker aanbevelen bij andere relaties wanneer zij ondersteuning wensen in hun externe communicatie.” Aldus Leonie die de samenwerking met Janse & Janse als constructief en prettig ervaart.

 

Wat Leonie nog benadrukt is de manier van communiceren van Janse & Janse. “Er wordt altijd snel gereageerd op vragen. Of het nu per mail of telefonisch is. Én als iets niet direct opgepakt kan worden laten ze weten  wanneer wij een reactie kunnen ontvangen. Dit is zeker niet vanzelfsprekend bij andere organisaties.”

 

Tijdens het periodiek overleg met Janse & Janse is er volgens Leonie een duidelijk gevoel dat we voor dezelfde organisatie werken. “Ik heb hierdoor het gevoel dat we echt één team zijn!”

Leonie Tessink Beerens Interieurs