Leiderschap

Leiderschap staat centraal bij het effectief ontwikkelen van organisaties en hun medewerkers. Over leiderschap is veel gezegd en geschreven, maar daadwerkelijk leiderschap laten zien blijkt niet eenvoudig. In de praktijk is gebleken dat leiders die zich durven te spiegelen en de confrontatie aan durven gaan met hun eigen functioneren aantoonbaar groeien in hun rol.  Janse & Janse vormt voor leidinggevenden een krtitisch en objectief klankbord in 1:1 gesprekken. Daarnaast hebben wij de “leiderschapsspiegel” ontwikkeld waarbij we interactieve bijeenkomsten een platform bieden aan leidinggevenden die het lef hebben om grenzen op te zoeken binnen hun eigen leiderschap.


Ondernemersvaardigheden

Uit ervaring leer je. Dat is ook zo voor ondernemers. Of je nu start, groeit, consolideert of stopt. Iedere fase is anders. In de levensloop van een onderneming moeten vaak nieuwe beslissingen genomen worden die bepalend zijn voor de continuiteit van de  onderneming. Op die momenten is het fijn om te kunnen sparren met andere ondernemers. Ondernemers die hun sporen hebben verdiend en die bereid zijn hun ervaringen met jouw te delen. Janse & Janse werkt met een pool van ondernemers die graag jouw klankbord zijn. Wij hebben tevens een traject ontwikkeld voor de startende ondernemer waarin hij/zij intensief gecoacht wordt in het ‘zijn’ van een ondernemer.


Teamontwikkeling

Het bouwen van een organisatie doe je niet alleen. Daar heb je anderen voor nodig. Samen vorm je een team. Een effectief team werkt optimaal samen, in en buiten het team, waardoor het in staat is teamdoelen te behalen. Een goed functionerend team bestaat uit leden die elkaar steunen en vertrouwen en elkaar feedback durven geven. Janse&Janse heeft de expertise in huis om uw team te coachen en nog effectiever te laten samenwerken. We helpen u nog meer uit uw team te halen, ook op lange termijn!


Trainingen

Naast het coachen van individuele medewerkers biedt Janse & Janse diverse trainingen aan en workshops aan. Onze trainingen zijn altijd interactief met speciale aandacht voor de transitie van het geleerde naar de praktijk. Inhoudelijk worden deze afgestemd op de behoeftes van de klant. Bekijk hier ons huidige trainingsaanbod.


Trainingsdagen &  Incompany trainingen

Onder de naam Secretaresse by the Sea organiseert Janse & Janse samen met Viavox uit Middelburg trainingsdagen en incompany trainingen voor managementondersteunende medewerkers. Check www.secretaressebythesea.nl voor onze volgende activiteiten.