Ons team

Scarlett Kwekkeboom-Janse

Oprichter en directeur van Janse & Janse. Energiek, gedreven en enthousiasmerend zijn haar belangrijkste karaktereigenschappen. Ze is eigengereid en gaat duidelijk voorop in de koers die ze wilt varen.

 

Haar netwerk en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde voor Janse & Janse. Ze is door haar inzet en ervaring in staat om ieder team naar een hoger level te coachen en te zorgen dat organisaties hun grenzen verleggen.

 

Haar ondernemerschap zorgt dat Janse & Janse iedere keer weer opnieuw in staat is succesvolle concepten in de markt te zetten voor zichzelf en voor anderen.

Naast het werk combineert ze het liefst haar grote passie voor reizen met fotografie.

Sabrina de Koster

Na het succesvol behalen van het HBO-diploma Communicatie is Sabrina aan de slag gegaan als communicatiemedewerker bij Janse & Janse. Sabrina is een generalist op het gebied van communicatie en weet haar enthousiasme feilloos over te brengen op anderen.

 

Sabrina is een sociaal persoon die houdt van aanpakken en een goede samenwerking waardeert. Vrije tijd besteedt ze graag aan familie, vrienden en sporten.

Carola van Klooster

Na haar afstudeerstage bij Janse & Janse is Carola aan de slag gegaan als communicatiemedewerker. Carola is ambitieus en gedreven in hetgeen dat zij doet.

 

Tijdens haar werkzaamheden gaat Carola graag gestructureerd te werk en streeft naar heldere communicatie. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan lezen, sporten, wandelen en vrienden.

Stagiair(e)

Ben jij onze nieuwe stagiair(e)? We zoeken de perfecte collega: leergierig, sociaal, creatief, veel inzet, humor, flexibel, enthousiast, kritisch op zichzelf en anderen. Een kei in Nederlandse taal, planmaker en commercieel talent.

 

Wij bieden je een leerzame stageperiode waar ook de nodige pit in zit. Je werkt voor diverse klanten en ondersteunt bij de organisatie van evenementen. Je werkt in een klein team en juist daardoor leer je alles over imago, identiteit, klantgerichtheid en het organiseren van evenementen.

 

Wil je meer weten over een stage bij ons bedrijf? Stuur een mail met je gegevens naar info@janse-janse.nl