Scarlett

 


Scarlett Kwekkeboom-Janse

Oprichter en directeur van Janse & Janse. Energiek, gedreven en enthousiasmerend zijn haar belangrijkste karaktereigenschappen. Ze is eigengereid en gaat duidelijk voorop in de koers die ze wilt varen. Haar netwerk en ervaring zijn van grote toegevoegde waarde voor Janse & Janse. Ze is door haar inzet en ervaring in staat om ieder team naar een hoger level te coachen en te zorgen dat organisaties hun grenzen verleggen. Haar ondernemerschap zorgt dat Janse & Janse iedere keer weer opnieuw in staat is succesvolle concepten in de markt te zetten voor zichzelf en voor anderen. Naast het werk combineert ze het liefst haar grote passie voor reizen met fotografie.

LInkedIN Twitter Facebook


Pascalle

 

 


Pascalle Janse

De spin in het web bij Janse & Janse. Altijd op zoek naar creatieve oplossingen voor de klant. Haar creativiteit in combinatie met haar inlevingsvermogen en tomeloze inzet zorgen dat klanten blijven terugkeren naar Janse & Janse. Haar vrije tijd besteedt ze het liefst aan haar 3 kinderen, 2 honden en sporten.

LInkedIN  Twitter Facebook


Sabrina

 

 

 

 

 

 

 


Sabrina de Koster

Na het succesvol behalen van het HBO-diploma Communicatie is Sabrina aan de slag gegaan als communicatiemedewerker bij Janse & Janse. Sabrina is een generalist op het gebied van communicatie en weet haar enthousiasme feilloos over te brengen op anderen. Sabrina is een sociaal persoon die houdt van aanpakken en een goede samenwerking waardeert. Vrije tijd besteedt ze graag aan familie, vrienden en sporten.

LInkedIN Twitter Facebook


Carola

 

 

 

 

 

 

 


Carola van Klooster

Na haar afstudeerstage bij Janse & Janse is Carola aan de slag gegaan als communicatiemedewerker. Carola is ambitieus en gedreven in hetgeen dat zij doet. Tijdens haar werkzaamheden gaat Carola graag gestructureerd te werk en streeft naar heldere communicatie. Haar vrije tijd besteedt ze graag aan lezen, sporten, wandelen en vrienden.

LInkedIN   Facebook