Ons onderscheidend vermogen

Janse & Janse is geen typisch consultantbureau. Naast onze dienstverlening bieden wij onze klanten een breed netwerk en onze immer inspirerende drang om grensverleggend te werken. Ons onderscheidend vermogen komt tot uiting in onze kernwaarden:

 

– Klantgericht
– No-nonsense
– Creativiteit
– Persoonlijk Contact
– Passie

Klantgericht

Klantgerichtheid is vanzelfsprekend voor ons. Onze processen zijn 100% ingericht om aan onze klant op het juiste moment te leveren en dat wat hij vraagt aan zijn verwachtingen voldoet.

 

No Nonsense

Wij zijn praktisch ingesteld. Daarbij zijn we direct, eerlijk en altijd positief kritisch in onze communicatie. Wij kiezen voor de meest efficiënte weg naar het resultaat zonder daarbij het menselijk contact uit het oog te verliezen. Do-it, try-it, fix-it!

Creativiteit

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, creatieve ideeën en inspirerende voorbeelden. Deze vertalen we naar nieuwe kansen voor onze klanten waarmee zij zich kunnen onderscheiden van de massa.

 

Persoonlijk contact

Om onze klanten optimaal te kunnen bedienen vinden wij dat we onze klant echt moeten kennen. Wij kiezen voor persoonlijk contact met onze klanten om 100% te kunnen leveren.

Passie

Wij hebben een passie voor wat we doen en voor wie we dat doen. Met onze passie inspireren we onze klanten en zijn we in staat om ze nieuwe uitdagingen te bieden.

“Middels interactieve bijeenkomsten en 1:1 coachen biedt Janse & Janse platforms voor ondernemers, leidinggevenden, assistenten en teams die het lef hebben om grenzen op te zoeken binnen hun eigen functioneren”